Burkānu-Batāšu zupa ar rozmarīnu

Pagatavošana: 15 min  /  1 personai  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Burkānu-Batāšu zupa ar rozmarīnu
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Viena no tām gardajām biezupiņām! 


Sastāvdaļas

  • 1 liels burkāns
  • 1 maza batāte (saldais kartupelis)
  • Auzu piens, pēc nepieciešamās konsistences
  • 1 ķiploka daiva
  • Gī sviests
  • Svaigs rozmarīns un timiāns, pēc garšas (apmēram 1 ēdamkarote kopā)
  • Garšvielas- kurkuma, melnie pipari, Himalaju sāls

Pagatavošana

  1. Burkānu un batāti sagriež gabaliņos un nosautē nelielā ūdens daudzumā.
  2. Uz pannas izkausē gī sviestu.
  3. Sīki sakapā ķiploka daivu, rozmarīnu un timiānu.
  4. Kad sviests izkusis, tam pievieno kurkumu, apcepina garšaugus un ķiploku līdz izdala patīkamu smaržu, tad pievieno dārzeņiem.
  5. Visu saliek blenderī, pārlej ar auzu pienu un sablendē līdz vēlamajai konsistencei.
  6. Pievieno sāli, piparus pēc garšas, pieber vēl daļu svaiga rozmarīna- un zupa gatava!

Piezīmes

Pēc izvēles zupu var nogarnēt ar balzāmetiķa mērci, vai ko citu pēc izvēles, pasniedz kopā ar mājās gatavoties čipsiem!

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB