Sastāvdaļas
- SIA “Trubenieki” Šitakē sēņu cepurītes (kātiņi atdalīti)
- cietais kazas siers, sarīvēts
- sviests vai gī sviests cepšanai (der arī olīveļļa, taču sviestā ceptas sēnes ir daudz izteiksmīgākas!)
- šķipsna sāls, melnie pipari pēc garšas
- zaļumi dekorēšanai
- vomFass trifeļu eļļa
Pagatavošana
- Sēņu cepurītes sākumā izklapē kā karbonādes, līdz tās plakanas.
- Pannā uzkarsē izvēlēto taukvielu, liek sēņu cepurītes uz pannas ar apakšpusi uz leju, pārsijā ar šķipsnu sāls. Cep līdz viegli zeltītas, tad apgriež uz otru pusi.
- Nogriež uguni, kārto rīvēto sieru uz sēņu cepurītēm, pārber ar melnajiem pipariem un zaļumiem un uzliek pannai vāku, atstājot sildīties vēl kādas 4-5 minūtes vai līdz siers izkusis.
- Pasniedz nogarnētu ar zaļumiem un trifeļu eļļu.
Piezīmes
Komentāru nav