Sastāvdaļas
- 1 liela sauja indijas riekstu, nomērcēti
- 100ml ūdens
- 100ml ļoti stipras bioloģiskās kafijas (2 ēd.k. uz 100ml ūdens)
- 1 ēk.k. ar kaudzi BIO zemesriekstu sviesta
- 1 ēd.k. ar kaudzi lobītu kaņepju sēklu
- 2 lielas medjool dateles
- sauja ledus (pēc izvēles)
Pagatavošana
1. Nomērcētos riekstus sablendē kopā ar ūdeni, līdz vienmērīgai, krēmveida masai.
2. Pievieno kafiju, sablendē vēlreiz.
3. Pievieno visas pārējās sastāvdaļas, sablendē un pasniedz.
2 komentāri:
Sveiki!
Vai kokteiļa atstāšana uz nakti ledusskapī kaitē viņam? Paliek visas labās īpašības/ uzturvērtība? Vai labāk svaigu dzert?
Paldies! :)
Sveika! Visu vienmēr ir labāk dzert/ēst uzreiz svaigu, taču šķiet, ka šis kokteilis varētu būt no tiem, kas uzglabājas ledusskapī :)