Indijas riekstu sviesta trijstūrīši

Vegānu  /  Bez olām  /  0 komentāri

Sastāvdaļas

Pamatnei:

  • 1 glāze bezglutēna auzu pārslu (vai mandeļu milti)
  • 1/2 glāzes valriekstu
  • 1/2 glāzes pekanriekstu
  • 1 glāze dateļu
  • 3 ēd.k. izkausēta kokosriekstu eļļa
  • 2 ēdamkarotes kerobas pulvera

Pildījumam:

  • ½ glāze indijas riekstu sviesta
  • ½ glāze kokosriekstu eļļas
  • ½-1 glāze dateļu

Glazūrai:

  • 1/3 glāzes kokosriekstu eļļas
  • 2-3 ēdamkarotes kerobas pulvera

 


Pagatavošana

  1. Pagatavo pamatni-  Auzu pārslas (vai mandeļu miltus,) riekstus un dateles blendē (vai izmanto virtuves kombainu) līdz masa līp kopā un ir samērā vienmērīga. Pievieno kokosriekstu eļļu un vēlreiz sablenderē. Liek traukā, izklātā ar cepamo papīru. Izspiež masu pa formas dibenu, vieglāk izmantot kādu cepamu lēzenu panniņu. Liek saldētavā sastingt.
  2. Pildījumam- visas sastāvdaļas sablenderē līdz vienmērīgai masai un pārlej pāri pamatnei, liek saldētavā kamēr gatavo glazūru.
  3. Glazūrai- kokosriekstu eļļu ar kerobu kārtīgi samaisa, līdz vienmērīgai šķidrai glazūrai, pārlej pāri pildījumam un liek atpakaļ saldētavā sastingt.
  4. Kad sastindzis var uzglabāt ledusskapī.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB