Ievads
Esam jau pieraduši pēc vasaras mesties saldētavas piestumšanā ar dārza labumiem, šoreiz man padomā receptīte zaļumu sagatavošanai ziemas periodam!
Sastāvdaļas
- zaļumi pēc izvēles (rozmarīns, dilles, pētersīļi, u.c.)
- olīveļļa
Pagatavošana
1. Saplucināt zaļumus, salikt ledus silikona trauciņos.
2. Pārliet olīveļļu zaļumiem un likt saldēties.
3. Lietot pa kubiciņam pie karstajiem ēdieniem.
Piezīmes
Ieteiktu šos zaļumu kubiciņus gatavot silikona formītēs, lai tos būtu vieglāk izņemt.
Zaļumu kubiciņus izņem no saldētavas īsi pirms pievienošanas ēdienam, jo tie ātri kūst.
Es šādā veidā sasaldēju arī lavandas ziediņus- tos izmantoju gatavojot basmati rīsus.
Komentāru nav