Sastāvdaļas
- 1/2 tasīte kausētas kokosriekstu eļļas
- 60ml augstas kvalitātes Extra Virgin olīveļļas
- 1 tasīte indijas riekstu (mērcēti 1-2h)
- 1/2 tējk. jūras sāls
- Piedevas pēc izvēles- ķiploks, kaltēti/svaigi zaļumi, kurkuma, kaltēti sīpoli, u.c.
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas blendē apmēram 1-2minūtes līdz vienmērīgai sviesta masai.
- Pārlej stikla burciņā un liek ledusskapī uz dažām stundām sastingt. Uzglabāt ledusskapī var vismaz 2-3 nedēļas.
2 komentāri:
Paldies par recepti! Vēlos noskaidrot, kāda kokosriekstu eļļa būtu labākā? Lai nav īpašās kokosriekstu garšas. Paldies!
Biotēkā ir tādi lieli 2,5l spainīši, bio kokosa eļļa Yakso, kam nav aromāta - ļoooti izdevīgs pirkums! :)