Ievads
Katram pudiņam ir jāvelta nedaudz savas iedvesmas, jo variāciju ir ļoti daudz, ir tikai jābūt nedaudz radošam un nevajag baidīties kaut ko pamainīt.
Sastāvdaļas
- ½ mango
- 1/2 glāze mandeļu piena
- ½ glāze kokosriekstu krēma/piena
- 1-2 ēd.k. Čia sēklu
Pagatavošana
- Blenderī sakuļ mango ar mandeļu un koksriekstu pienu (izmantojot pienu iespējams jāpievieno vairāk čia sēklu, izmantojot krēmu tās būs nepieciešams izmantot mazākā daudzumā).
- Pievieno piparmētru lapiņas svaigumam (piparmētras pievienot pēc garšas, uzmanīgi, ja pieliks par daudz būs rūgtena garša!)
- Kad vajadzīgā masa ir kārtīgi sablendēta liek klāt čia sēklas, kārtīgi samaisa un liek ledusskapī uz 1-2h (ja nevēlas pudiņu aukstu var ledusskapī nelikt)
Piezīmes
Piezīmes čia sēklu pudiņu pagatavošanai skaties šeit!
Komentāru nav