Kokosriekstu-melleņu pudiņš ar čia sēklām

Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri
Kokosriekstu-melleņu pudiņš ar čia sēklām
Foto: Ance Šternberga

Sastāvdaļas

  • 2 ēd.karotes čia sēklu
  • 1 glāze kokosriekstu piena
  • ½ mango
  • Glāze melleņu (izmantoju saldētās uz nakti atstātas ledusskapī)
  • Medus pēc garšas
  • Kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana

  1. Blenderī samiksē mellenes ar kokosriekstu pienu un skaidiņām, pieliek medu pēc garšas(medus vietā var izmantot arī citu saldinātāju, kā piemēram kļavas sīrupu, agaves nektāru, stēviju).
  2.  Sagriež mango kubiciņos un kopā ar čia sēklām iemaisa gatavajā masā.
  3. Daudzumus šoreiz jāskatās  pēc tā, cik šķidra veidojas masa- ja piens izvēlēts šķidrāks, tas noteikti būs jāņem mazāk nekā norādīts!
  4. Atstāj leduskapī atdzesēties, ik pa laikam apmaisot.

Piezīmes

Piezīmes čia sēklu pudiņu pagatavošanai skaties šeit!

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB