Ievads
"Zivs uz ledus" piegādā tik svaigas un mutē kūstošas arktikas palijas, ka patiesībā ir grēks tās likt kādā receptē, taču es viņiem apsolīju - recepte būs. Tad nu ļoti vienkārša, uzturvielām pārbagāta recepte ar labākajām zivīm Latvijā :) vairāk par "Zivs uz ledus" lasi šajā rakstā.
Sastāvdaļas
- 2 šķēles saldskābmaizes (bezglutēna, Ķelmēnu rudzu vai cita)
- gī sviests cepšanai (vai laba olīveļļa)
- 2 gatavi avokado
- Sauja ķirštomātu
- sāls, melnie pipari, nedaudz citrona sula
- mājas majonēze
- plāni sagriezta "Zivs uz ledus" arktikas palija
Pagatavošana
1. Uz nakti iemarinē paliju mājas majonēzē (izmantojot vakuuma pakotāju vai vienkārši trauciņā ar vāciņu)
2. No rīta uz pannas taukvielās apcep maizes šķēles.
3. Avokado saspaida kopā ar sagrieztiem ķirštomātiem, pievieno garšvielas- sāli, melnos piparus, citrona sulu- pēc garšas.
4. Kārto avokado masu uz maizēm, ņem samarinēto paliju un kārto uz avokado masas!
5. Nogarnē ar zaļumiem un ēd nost!
Komentāru nav