Svaigās kabaču nūdeles ar vīģēm un Omega-3 drupačām

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Svaigās kabaču nūdeles ar vīģēm un Omega-3 drupačām
Foto: Eduards Laķis

Ievads

Nekā lieka šajā receptē, tīrs, veselīgs un vienkārši pagatavojams ēdiens. 


Sastāvdaļas

Nūdelēm:

  • 1 neliels kabacis/cukīnī vai daļa no lielā kabača
  • Citrons
  • ½ ēd.k. olīveļļas (pēc izvēles)
  • Šķipsna sāls un melnie pipari
  • 3 Svaigas/žāvētas vīģes vai ķirštomāti

Omega-3 drupačas:

  • Sauja valriekstu, nedaudz apgrauzdēti
  • 1 ēd.k. kaņepju aizdara
  • 2 ēd.k. rauga pārslu
  • Kārtīga šķipsna Himalaju rozā sāls
  • 1 ķiploka daiva

Pagatavošana

  1. Kabaci izrīvē caur spirāļrīvi vai izmanto sev ērtāko nūdeļu veidotāju.
  2. Nūdelēm uzspiež nedaudz citrona sulas, pārkaisa ar šķipsnu sāls un pipariem un pēc izvēles pievieno olīveļļu.
  3. Pagatavo drupačas- visas sastāvdaļas sablenderē vai virtuves kombainā samaļ līdz drupaču konsistencei.
  4. Drupačas pārber pāri gatavajām nūdelēm, pievieno sagrieztas vīģes vai tomātus un izbauda!

Piezīmes

Tā kā svaigas vīģes labā kvalitātē Latvijā atrast ir grūti, šajā receptē var izmantot arī iepriekš izmērcētas, žāvētas vīģes, taču tik pat labi iederēsies arī pašmāju ķirštomāti!

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB