Avokado majonēze

Avokado majonēze
Foto: Amalija Andersone

Sastāvdaļas


Pagatavošana

  1. Avokado nomizo, izņem kauliņu.
  2. Visas sastāvdaļas, liek blendera krūzē un blendē līdz vienmērīgai masai.

Piezīmes

Kaut arī etiķus var aizvietot ar citronu, tas tomēr nebūs tas pats, kas šī majonēze ar lielisko etiķu kombināciju!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.

4 komentāri:

  • Ātri, viegli, garšīgi, krāsaini. Nebiju domājusi, ka garšos tik labi.

  • prieks dzirdēt!

  • Ance, paldies par superīgu ideju! Mans vīrs ir avokado cienītājs un kāmēr ir sezona - ēdam to katru dienu, tāpēc ļoti jauki zināt dažādus veidus, kā to pielietot mūsu ikdienā :) Varu pašērot arī gatavo granātābolu mērcīti, ko nesen atklāju un tagad vienmēr turu savā plauktā: http://www.vynoteka.lv/narsarab-gran%C4%81t%C4%81bolu-m%C4%93rce-430-g . Parasti lietoju pie svaigajiem salātiem vai pie vistas filejas. Cerams, kā būs lietderīgs life-haks pārējiem lasītājiem. Lai labi garšo!

  • Brīnišķīgi, paldies :)
    Prieks zināt, ka receptes noder!


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB