Sastāvdaļas
Siera masai:
- 200g svaigais kazas siers
- 2-3 ēd.k. “vomFass” plūmju balzāmetiķa
- 1 ēd.k. medus
- 2 ēd.k. “vomFass” lazdu riekstu eļļas
Ligzdiņai:
- 200g auzu pārslu
- 150g lazdu riekstu, viegli apgrauzdēti un samalti dzirnaviņās
- 3-4 ēd.k.Gī sviests / sviests / kokosriekstu eļļa
- 1-2 ēd.k. kokosriekstu palmu cukura
Pagatavošana
- Pagatavo krēmu- kazas sieru saspaida kopā ar plūmju etiķi, medu un lazdu riekstu eļļu. Pēc garšas pievieno vēl kādu no sastāvdaļām, ja nepieciešams (atkarīgs no izvēlētā siera utt.).
- Pagatavo ligzdiņu- uz pannas izkausē taukvielas, ber klāt auzu pārslas un maisot cep, līdz tās viegli zeltainas. Tad pievieno cukuru un samaltos lazdu riekstus. Cep, līdz maisījums viegli čurkst un ir nedaudz apgrauzdējies.
- Kārto auzu pārslu maisījumu uz diviem šķīvjiem vai bļodiņās, pa vidu liek kazas siera krēmu, pārlej ar lazdu riekstu eļļu un nedaudz medus.
Piezīmes
Komentāru nav