Veselīgie cepumi no piektdiena.com

Bez glutēna  /  Bez cukura  /  0 komentāri

Ievads

Tad, kad gribam ierobežot saldumu ēšanu, tos gribas uzkost tik ļoti kā nekad. Lai “krīzes brīžos” nebūtu jāķeras pie bulciņām un končām, var pagatavot veselīgākus risinājumus. Šie cepumi ir bez papildus pievienota cukura un miltiem.


Sastāvdaļas

Apmēram 16 cepumiem:

  • 2 banāni
  • 4 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
  • 3 ēdamkarotes grauzdētas sēkliņas 
  • 150 g auzu pārslu

Pagatavošana

  1. Sablendē banānus un zemesriekstu sviestu.
  2. Pievieno auzu pārslas un apgrauzdētas sēkliņas, visu samaisa.
  3. Pannā ieklāj cepamo papīru. No masas veido bumbiņas, tās liek uz pannas un pieplacina, veidojot cepumiņus.
  4. Cep 180 grādos 12-15 minūtes (kamēr mazliet brūngani).

Piezīmes

Elīna Pēda, bloga www.piektdiena.com autore

Elīna par blogu un sevi: "Blogs piektdiena.com ir par garšīgu ēdienu. Es ticu, ka radīt lieliskas garšas var ikviens, tāpēc ar savu blogu vēlos iedvesmot cilvēkus gatavot mājās. Darbojoties savā virtuvē, es īstenoju mūsdienīgas un viegli pagatavojamas receptes, ko mans vīrs, Aigars, apkopo skaistās bildēs un praktiskos video."

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB